Magyar Női Vízilabda Válogatott : Vizes vb: csoportelső a magyar női vízilabda-válogatott - A magyar csapat rosszul kezdte a mérkőzést, az első negyedben nyolcszor próbálkoztak gólt szerezni, de egyszer sem sikerült, miközben a spanyolok kétszer is betaláltak.

Magyar Női Vízilabda Válogatott : Vizes vb: csoportelső a magyar női vízilabda-válogatott - A magyar csapat rosszul kezdte a mérkőzést, az első negyedben nyolcszor próbálkoztak gólt szerezni, de egyszer sem sikerült, miközben a spanyolok kétszer is betaláltak.. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. July 4 at 11:34 am ·. Egymás után negyedszer sem tudta megnyerni az olimpiai elődöntőt a magyar női válogatott. A magyar válogatott bejutott a női vízilabda világliga athéni szuperdöntőjének fináléjába: A magyar válogatott az utolsó negyedig jól tartotta magát (fotó:

Waterpolo.hu) kezdjük azzal, hogy a csapat 2016 után jutott ismét a döntőbe világversenyen, ami az olimpia előtt. A sike józsef irányította magyar válogatott az oroszország elleni finálét is megnyerte, így 23 esztendő után szerzett a szakág utánpótlás világversenyről első helyezést. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. A magyar válogatott bejutott a női vízilabda világliga athéni szuperdöntőjének fináléjába: A magyar válogatott az utolsó negyedig jól tartotta magát (fotó:

Vizes vb - Csoportelső és negyeddöntős a magyar női ...
Vizes vb - Csoportelső és negyeddöntős a magyar női ... from parameter.sk
A mérkőzésről itt találod a részletes beszámolót. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. July 4 at 11:34 am ·. Bíró attila tanítványai a negyeddöntőben az a csoport harmadik helyezettjével, hollandiával vagy kanadával játszanak majd a legjobb. A pénteki találkozón 30 gól. Waterpolo.hu) kezdjük azzal, hogy a csapat 2016 után jutott ismét a döntőbe világversenyen, ami az olimpia előtt. A magyar csapat rosszul kezdte a mérkőzést, az első negyedben nyolcszor próbálkoztak gólt szerezni, de egyszer sem sikerült, miközben a spanyolok kétszer is betaláltak. Euronews és mti • a legfrissebb fejlemények:

A magyar válogatott harmadik csoportmeccsén a vártnál nehezebben ugyan, de nyert a házigazda japánok ellen a tokiói olimpia női vízilabdatornáján, s ezzel biztosította a helyét a negyeddöntőben.

A magyar csapat rosszul kezdte a mérkőzést, az első negyedben nyolcszor próbálkoztak gólt szerezni, de egyszer sem sikerült, miközben a spanyolok kétszer is betaláltak. A magyar válogatott az utolsó negyedig jól tartotta magát (fotó: A mérkőzésről itt találod a részletes beszámolót. Egymás után negyedszer sem tudta megnyerni az olimpiai elődöntőt a magyar női válogatott. Az első két negyed kitűnő támadójátéka, a hét szerzett gól után kicsit visszaesett a válogatott teljesítménye. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. Bár a hollandok jobban kezdték a mérkőzést, a magyarok már az első. Nagyon szoros mérkőzés volt a hollandok ellen: July 4 at 11:34 am ·. Bíró attila tanítványai a negyeddöntőben az a csoport harmadik helyezettjével, hollandiával vagy kanadával játszanak majd a legjobb. Itt nézheti vissza a magyar csapat újabb győzelmét: Megverték a hollandokat, az elődöntőbe jutottak a magyar női vízipólósok. A női válogatott a legutóbbi három olimpián mindig a negyedik helyen végzett, rióban éppen az oroszoktól kapott ki a bronzmeccsen.

Bár a hollandok jobban kezdték a mérkőzést, a magyarok már az első. Bíró attila együttese az első bekapott gól után gyorsan egyenlített, majd végig vezetett, ám az utolsó másodpercekben az oroszok egyenlítettek. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. A japánok felett aratott sikerével pedig a válogatott biztosította helyét a legjobb nyolc között a tokiói olimpián. A magyar válogatott az utolsó negyedig jól tartotta magát (fotó:

Tíz dolog, amit nem tudtál a pólós lányokról - A magyar ...
Tíz dolog, amit nem tudtál a pólós lányokról - A magyar ... from wmn.hu
Egymás után negyedszer sem tudta megnyerni az olimpiai elődöntőt a magyar női válogatott. A japánok felett aratott sikerével pedig a válogatott biztosította helyét a legjobb nyolc között a tokiói olimpián. A női válogatott a legutóbbi három olimpián mindig a negyedik helyen végzett, rióban éppen az oroszoktól kapott ki a bronzmeccsen. July 4 at 11:34 am ·. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. Waterpolo.hu) kezdjük azzal, hogy a csapat 2016 után jutott ismét a döntőbe világversenyen, ami az olimpia előtt. A magyar válogatott az utolsó negyedig jól tartotta magát (fotó: Bár a hollandok jobban kezdték a mérkőzést, a magyarok már az első.

A sike józsef irányította magyar válogatott az oroszország elleni finálét is megnyerte, így 23 esztendő után szerzett a szakág utánpótlás világversenyről első helyezést.

A mérkőzésről itt találod a részletes beszámolót. Bíró attila tanítványai a negyeddöntőben az a csoport harmadik helyezettjével, hollandiával vagy kanadával játszanak majd a legjobb. Itt nézheti vissza a magyar csapat újabb győzelmét: Waterpolo.hu) kezdjük azzal, hogy a csapat 2016 után jutott ismét a döntőbe világversenyen, ami az olimpia előtt. A magyar válogatott harmadik csoportmeccsén a vártnál nehezebben ugyan, de nyert a házigazda japánok ellen a tokiói olimpia női vízilabdatornáján, s ezzel biztosította a helyét a negyeddöntőben. Kicsit döcögősen, de legyőztük a japánokat. A japánok felett aratott sikerével pedig a válogatott biztosította helyét a legjobb nyolc között a tokiói olimpián. July 4 at 11:34 am ·. A magyar csapat rosszul kezdte a mérkőzést, az első negyedben nyolcszor próbálkoztak gólt szerezni, de egyszer sem sikerült, miközben a spanyolok kétszer is betaláltak. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. Nagyon szoros mérkőzés volt a hollandok ellen: A magyar válogatott az utolsó negyedig jól tartotta magát (fotó: Megverték a hollandokat, az elődöntőbe jutottak a magyar női vízipólósok.

A mérkőzésről itt találod a részletes beszámolót. July 4 at 11:34 am ·. Bíró attila együttese az első bekapott gól után gyorsan egyenlített, majd végig vezetett, ám az utolsó másodpercekben az oroszok egyenlítettek. A magyar válogatott az utolsó negyedig jól tartotta magát (fotó: Kicsit döcögősen, de legyőztük a japánokat.

A női vízilabda-válogatott ötgólos győzelmet aratott ...
A női vízilabda-válogatott ötgólos győzelmet aratott ... from cdn.nwmgroups.hu
A magyar csapat rosszul kezdte a mérkőzést, az első negyedben nyolcszor próbálkoztak gólt szerezni, de egyszer sem sikerült, miközben a spanyolok kétszer is betaláltak. Euronews és mti • a legfrissebb fejlemények: Waterpolo.hu) kezdjük azzal, hogy a csapat 2016 után jutott ismét a döntőbe világversenyen, ami az olimpia előtt. A magyar válogatott harmadik csoportmeccsén a vártnál nehezebben ugyan, de nyert a házigazda japánok ellen a tokiói olimpia női vízilabdatornáján, s ezzel biztosította a helyét a negyeddöntőben. Bíró attila együttese az első bekapott gól után gyorsan egyenlített, majd végig vezetett, ám az utolsó másodpercekben az oroszok egyenlítettek. Spanyolország lesz majd az ellenfél csütörtökön. Egymás után negyedszer sem tudta megnyerni az olimpiai elődöntőt a magyar női válogatott. Itt nézheti vissza a magyar csapat újabb győzelmét:

Bíró attila együttese az első bekapott gól után gyorsan egyenlített, majd végig vezetett, ám az utolsó másodpercekben az oroszok egyenlítettek.

Nagyon szoros mérkőzés volt a hollandok ellen: July 4 at 11:34 am ·. Az első két negyed kitűnő támadójátéka, a hét szerzett gól után kicsit visszaesett a válogatott teljesítménye. A pénteki találkozón 30 gól. A női válogatott a legutóbbi három olimpián mindig a negyedik helyen végzett, rióban éppen az oroszoktól kapott ki a bronzmeccsen. A sike józsef irányította magyar válogatott az oroszország elleni finálét is megnyerte, így 23 esztendő után szerzett a szakág utánpótlás világversenyről első helyezést. Itt nézheti vissza a magyar csapat újabb győzelmét: Euronews és mti • a legfrissebb fejlemények: A magyar válogatott bejutott a női vízilabda világliga athéni szuperdöntőjének fináléjába: A mérkőzésről itt találod a részletes beszámolót. A magyar válogatott harmadik csoportmeccsén a vártnál nehezebben ugyan, de nyert a házigazda japánok ellen a tokiói olimpia női vízilabdatornáján, s ezzel biztosította a helyét a negyeddöntőben. Waterpolo.hu) kezdjük azzal, hogy a csapat 2016 után jutott ismét a döntőbe világversenyen, ami az olimpia előtt. A japánok felett aratott sikerével pedig a válogatott biztosította helyét a legjobb nyolc között a tokiói olimpián.